SATéHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3241 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Satéhuis. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 19:26 Eten was koud. Te lange bezorgtijd.
2 dec 2022 om 20:01 Prima op tijd, heerlijk bereid. Eet meestal daar, maar het was nu bezorgd en net zo lekker
30 nov 2022 om 22:32 Bezorging liet 2 uur op zich wachten.. kun je niet maken. Zeker niet als je niet geïnformeerd wordt. Als je langer dan een uur erover doet moet je tijdelijk geen bestellingen meer aannemen.
27 nov 2022 om 20:03 Meer dan 2 uur moeten wachten op onze bestelling, zonder proactief geïnformeerd te worden door het restaurant....niet oké
25 nov 2022 om 19:18 Eten was weer heerlijk en ook is er gekeken naar de opmerkingen, top!
24 nov 2022 om 19:37 Satesaus was erg dun, het eten , bami/nasi en sate was lauw, We hebben beter gehad
23 nov 2022 om 20:11 Opnieuw erg lang wachten. Heeft men te weinig bezorgers? Het eten was wel goed, zoals altijd.
21 nov 2022 om 16:59 Je kan maximaal 90 minuten kiezen in de beoordeling maar de werkelijkheid is dat ik meer dan 2 uur op te dure saté heb moeten wachten. Neem dan geen bestellingen meer aan als je niet leveren kan!
20 nov 2022 om 21:35 Eten was niet warm meer bij aflevering
13 nov 2022 om 21:13 Rendang en boemboe. Smaak was goed alleen rundvlees was geen doorkomen aan. Hartstikke taai, niet lang genoeg gegaard. Hadden ons enorm verheugd maar teleurgesteld dus, bijna n hele bak vlees de prullenbak in.